Νέα - Ανακοινώσεις

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα

Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024 και ώρα 19.00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα, στην αίθουσα του Δημαρχείου στο Μορφοβούνι.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2024. (Εισηγητής: κ. Μπράντζος Βασίλειος, Γενικός Γραμματέας).
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό δικαιούχων Δημοτικών Συμβούλων και προσδιορισμό της αποζημίωσης για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. (Εισηγητής: Μπράντζος Βασίλειος, Γενικός Γραμματέας)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μερίδων στην Ενεργειακής Κοινότητας Πολιτών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΚΠΠΕΘ) και στο πρόγραμμα ΑΠΟΛΛΩΝ» (Εισηγητής: Μπράντζος Βασίλειος, Γενικός Γραμματέας)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του απολογισμού οικονομικού έτους 2024 (έως 28/6/2024) της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα λόγω κατάργησης των σχολικών επιτροπών. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος).
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραχώρηση αίθουσας στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Νεοχωρίου για στέγαση του Συλλόγου «Μανιτάρια των Αγράφων». (Εισηγητής: Κρομμύδας Ευάγγελος, Αντιδήμαρχος
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση χρόνου εκτέλεσης του έργου «Έκτακτη αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας». (Εισηγητής: Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  7. Συζήτηση και έκφραση απόψεων επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του Δημόσιου Δασικού Συμπλέγματος Αγράφων Καρδίτσας για την περίοδο 2021-2030. (Εισηγητής: κ. Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος).

Σχετικά Άρθρα