Ειδική εκδήλωση βράβευσης του Στέφανου Διαμαντή από την ΠΕΔ Θεσσαλίας στην Καρδίτσα

Πραγματοποιήθηκε ,σήμερα Τετάρτη 19/10/2016 και ώρα 13.00 στα γραφεία της ΠΕΔ Θεσσαλίας στην Καρδίτσα,

ειδική εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας απενεμήθει τιμητική πλακέτα στον Στέφανο Διαμαντή για την συμμετοχή του στους παραολυμπιακούς αγώνες του ΡΙΟ 2016, στη Βραζιλία.

Τον διακεκριμένο αθλητή υποδέχτηκε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σοφάδων , Παπαδόπουλος Χαράλαμπος. Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κος Κωτσός Γεώργιος λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Λάρισα δεν μπόρεσε να παραστεί. Ο κύριος Παπαδόπουλος μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας στον Θεσσαλό αθλητή και την δήλωση του πως η ΠΕΔ Θεσσαλίας θα είναι κοντά στους Θεσσαλούς αθλητές με οποιοδήποτε τρόπο ,στηρίζοντας την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να εκπροσωπούν τη Θεσσαλία και τη Χώρα μας επάξια.

Στη συνέχεια ο κύριος Παπαδόπουλος , ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Θεσσαλίας τόνισε την ιδιαίτερη τιμή που νιώθει για την βράβευση του συντοπίτη του αθλητή εκφράζοντας τον θαυμασμό του για την προσπάθεια των αθλητών να βρίσκονται σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο ακόμη και με τα λίγα μέσα που διαθέτουν και ευχαρίστησε την ΠΕΔ Θεσσαλίας η οποία υιοθέτησε την πρόταση του για στήριξη του συνόλου των Θεσσαλών αθλητών που θα συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ριο 2016 κάνοντας την παρακάτω δήλωση : « Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της Θεσσαλίας και τον Πρόεδρο της Γιώργο Κωτσό , οι οποίοι υιοθέτησαν την πρόταση μου για την βράβευση των Θεσσαλών αθλητών αποδεικνύοντας έτσι ότι ξέρουν να ξεπερνούν μικροπολιτικές αγκυλώσεις μπροστά στο γενικότερο συμφέρον »

« Σεπτέμβριος 2017 »